Een echte Jan Vriends

sized_2014-05-22 13.58.08

Een paar jaar geleden kwam ik tijdens het stappen regelmatig de Helmondse tekenaar, illustrator, cabaretier en zanger Jan Vriends tegen. Dat was vaak aan de bar van het Muziekcafé. Meestal dronken we dan samen een biertje. En af en toe maakte Jan dan een tekening van me, op een bierviltje.

Die viltjes heb ik altijd bewaard, met het idee dat het immers om echte Jan Vriends’en ging – kleine kunstwerkjes. Vanochtend, bij het opruimen van wat dozen op zolder, kwam ik ze toevallig weer eens tegen. Een beetje vergeeld weliswaar. Maar nog steeds keileuk, Jan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s