Deur naar nergens

sized_2014-06-09 15.27.39-2

Hoe dat ook alweer zat, vroeg een collega, met dat nieuwe terrasje bij ons in de tuin, met die pallets, vlondertegels, bloembakken, tuinstoelen en – vooral – die deur tegen een blinde muur. Want het klonk allemaal wel leuk maar ze wist niet hoe ze het zich moest voorstellen.

Daarom op speciaal verzoek een foto van wat ik in gedachten ons Piet Hein Eek-terras genoemd heb, omdat het is gemaakt van afdankers, spullen uit de kringloopwinkele en van Marktplaats en – eerlijk is eerlijk – twee nieuwe plantenbakken (met opruimingskorting).

O ja, die deur – een trompe-l’oeil – leidt inderdaad naar nergens.

2 thoughts on “Deur naar nergens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s