Hotspot

sized_2014-08-25 13.41.07-2
Behalve dat we graag wandelen aan de Hollandse kust en in Frankrijk, op het GR5-pad naar Nice, wandelen we ook graag in de buurt. Een van onze favoriete plekken – al jaren – is natuurpark De Groote Peel bij Ospel, een kilometer of wat ten zuiden van onze woonplaats gelegen.

Het is er dood- en doodstil, meestal. En de natuur is er prachtig. En in deze tijd van het jaar liggen de vennen in De Groote Peel er helemaal mooi bij, getuige deze foto. Waar eerlijkheidshalve wel een gelikt filtertje aan te pas is gekomen.

One thought on “Hotspot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s