Vraag 42

2014-11-01 00.31.00

Even kort terugblikken op afgelopen vrijdagavond: toen we met Vraag42 (John, Geert, Luc en ik) voor de tweede keer een pubquiz buiten de deur deden: de quiz die we in Lokaal42 in Helmond doen (en die in januari weer van start gaat), maar dan aangepast aan de lokale omstandigheden.

In dit geval ook met vragen over Veldhoven en over hockey, want we waren opnieuw te gast bij hockeyclub Basko. En net als de vorige keer was het een drukbezochte, gezellige avond waarbij de winnaars aan het einde naar huis gingen met een wisselbeker. Oftewel: op naar de derde Basko pubquiz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: