Nieuwe gadget

2015-01-26 23.59.59

Altijd leuk, een nieuwe gadget. Dus was ik ook erg blij toen er deze week, na twee jaar Samsung Galaxy Note 2, een nieuwe telefoon arriveerde. Een Samsung Galaxy Note 4 deze keer. Dat ik opnieuw voor dit model heb gekozen komt omdat ik erg tevreden was over de Note. Een groot scherm, erg handig als je je GSM als kantoor gebruikt. En tal van aardigheidjes die het toestel de moeite waard maken.

De Note 4 is weer wat verfijnder dan de 2. Een beter, helderder scherm met mooie kleuren. Een snelle processor. En een pennetje voor het touchscreen dat nog wat fijner werkt dan de vorige. Om nog maar te zwijgen over de camera, Die is, met 16 megapixel en een uitstekende beeldsensor, voortreffelijk en razend scherp, zoals uit bovenstaande foto blijkt.

En het mooie aan dit toestel is dat je er ook nog goed mee kunt bellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s