Weblog

HANS VERMEEREN

2015-05-09 00.40.53-1

De Amerikaanse zanger/gitarist Paul Collins schreef halverwege de jaren zeventig voor zijn toenmalige groep The Nerves het nummer Hanging On The Telephone. Later maakte hij met de Paul Collins Beat nog een paar geweldige nummers: Rock ‘n’ Roll Girl, en Don’t Wait Up For Me.

Hanging On The Telephone werd een wereldhit voor Blondie. Maar Paul Collins is gewoon muziek blijven maken. Jaar in, jaar uit trekt hij over de wereld om zijn liedjes aan de man te brengen. Op 9 mei jongstleden bijvoorbeeld trad hij op in de Loco Club in Valencia.

Toevallig waren wij die dag in Valencia. En toevallig lag de Loco Club maar een paar straten van ons hotel vandaan. Uiteraard ben ik wezen kijken. En uiteraard heb ik samen met 100 enthousiaste Spanjaarden alle liedjes uit volle borst meegezongen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: