Weblog

HANS VERMEEREN

2015-05-08 18.19.40-1

Wat ik van Madrid vond, wilde een vriend na afloop van onze meivakantie – een stedentrip door Spanje – weten. Nou, met Madrid is niks mis: mooie stad, chique, fijne sfeer, indrukwekkende musea en lekker eten en drinken.

Maar ook met Valencia is helemaal niks mis: net zo mooi en chique, ook een heerlijke sfeer en even lekker eten en drinken. En niet te vergeten: in de bedding van een drooggelegde rivier in het centrum van Valencia is een prachtig nieuw stadsdeel aangelegd. Met erg fraaie, moderne architectuur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: