Weblog

HANS VERMEEREN

C360_2015-05-04-22-01-52-727

De gevel viel meteen op in de toch behoorlijk drukke Gran Via in Madrid: heel anders van stijl en toon dan die van de vele tapas-restaurants, -cafés en -bars. Net als bij de voordeur was het binnen pasteltinten, glimmend chroom en felle spots wat de klok sloeg.

Tommy Mel’s, een diner zoals die – denk ik – in de jaren vijftig in elke Main Street, USA te vinden was. In ieder geval jarenlang op tv, in de serie Happy Days. Milkshakes, burgers van een halve pond, fries en Budweiser. En authentieke rock ‘n’ roll op de speakers, uiteraard. Leuk, die Tommy Mel’s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: