Betere doorstroming

image

Beste heer Hoppezak,

Elke ochtend, als ik vanuit Helmond met de auto naar mijn werk in Eindhoven rijd, kijk ik op Google Maps’ routeplanner of er een file staat naar Eindhoven. Als dat zo is dan neem ik een sluiproute, meestal via de Collse Watermolen. Net als veel andere automobilisten trouwens.

In de krant las ik vandaag dat u als voorzitter van de werkgroep Beter Bereikbaar voor betere route-informatie wil gaan zorgen. Nou, ik geloof niet dat dat helpt. Want die is er al. Ik geloof dat we een oplossing nodig hebben voor dat fileprobleem.

Vriendelijke groet,

Hans Vermeeren

One thought on “Betere doorstroming”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: