De Stier van Potter

2016-10-26-10-18-52

Voor het werk was ik dinsdagavond in Den Haag, in de Tweede Kamer. Omdat het laat werd, ben ik in die stad blijven slapen. Gisterochtend vroeg maakte ik, voordat ik terugreed naar mijn werkplek, nog even een wandeling door het centrum van de stad. Uiteraard kwam ik langs de Hofvijver, over het Buitenhof en door het Binnenhof.

Omdat er nog geen rij stond voor het Mauritshuis ben ik daar even naar binnen gegaan: ik was er sinds mijn twaalfde of zo niet meer geweest. Ook in de zaal waar een van de pronkstukken van dit geweldige museum hangt, was het nog rustig. Zo rustig dat ik de Stier van Potter even voor me alleen had.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: