De Smeltkroes

2016-12-17-13-54-30
Afgelopen weekend waren we even in Nijmegen, op het voormalige Honig-complex aan de Waal. We waren daar voor een bezoekje aan de open dag van de Smeltkroes, een van de gebouwen daar, omdat mijn zus er haar jeugdpsychologiepraktijk heeft.

Het deed me heel erg denken aan mijn eigen werkplek, Strijp-S in Eindhoven: het ruwe, ongepolijste karakter van een voormalig industrieterrein dat overgenomen is door hippe eet- en drinktenten en waar je struikelt over de ene na de andere start-up.

Met dit verschil dat Strijp-S langzaam al de omslag aan het maken is naar de MSB, de mainstream-bedrijven. Terwijl het daar in en rond het Honigcomplex nog gewoon een lekker gezellig, enorm zooitje is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: