Foto van een foto van een foto…

Deze foto maakte ik begin vorige week in Kyoto in Japan. Op de foto staat een prachtig wandelpad, het Filosofenpad, een paar kilometer lang. Het pad voert langs een kanaaltje tussen twee tempels en dat watertje is omzoomd met Japanse sierkersen. Erg mooi als die in bloei staan, begin april. 

Thuis gekomen dit weekend zag ik pas dat er niet alleen twee Japanse selfie-dames op de foto figureren, maar dat er op de achtergrond nog een fotograaf verscholen staat. Die weer een foto maakt van de fotograaf die twee dames en een sierkers op de foto zet. Een soort Droste-effect. Maar dan net iets anders. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: