Een paar jaar later

In 1980 leerden we elkaar kennen op de School voor de Journalistiek in Utrecht, aan het begin van het eerste jaar, tijdens de introductiedagen. In de jaren daarna hebben we heel wat middagen, avonden en nachten tegen elkaar aan zitten ouwehoeren in de kroeg. Ook na onze studie hielden we contact; soms wat meer en soms wat minder, zoals dat zo vaak gaat. 

Zondagmiddag troffen we elkaar gelukkig weer eens een keer, omdat een van ons drieën zestig was geworden. Inderdaad: we zijn in de tussentijd wel wat ouder geworden, en twee van de drie – Peet en Willie – ook nog eens grijs. Gelukkig schijnt met de jaren ook de wijsheid te komen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: