When Saturday Comes

Een keer per maand, op de eerste zaterdag van de maand, draai ik plaatjes in mijn favoriete kroeg, Lokaal 42. Zaterdag is het weer zo ver: oud en nieuw, bekend en onbekend, hard en snel, langzaam en akoestisch (soms); het komt vanaf tien uur allemaal voorbij.

Een kleine greep uit de plaatjes die ik klaar heb staan? Nummers van The Feelies en The Pop Group, David Byrne en Brian Eno. Van Goldie Lookie Chain, Calexico en de Amsterdam Klezmer Band. Van Taiwan MC, Fadoul, de Orwells, Katie Tempest en de Limanas. En ga zo maar even door. Tot zaterdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s