Begrotingsdebat

20171128_173111-01

De Eindhovense gemeenteraad bespreekt vandaag opnieuw de begroting voor volgend jaar. Vorige week stonden de ‘technische’ vragen op de agenda. Vandaag geven de fracties hun standpunten op hoofdlijnen over de belangrijkste onderdelen van die begroting.

Dat gebeurt in twee parallelle marathonsessies, van vijf uur vanmiddag tot – pak ’em beet – een uurtje of elf vanavond laat. En volgende week – het kan niet op – vindt de finale discussie plaats en wordt er over de begroting van zo’n 900 miljoen euro gestemd.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: