Designmuseum

Bezig met een verhaal over de mogelijke bouw van een Rijksmuseum voor Design en Techniek in Eindhoven schoot me vanochtend bij toeval te binnen dat ik in april vorig jaar al eens aan de voet gestaan heb van zo’n designmuseum.

Maar dat was aan de andere kant van de wereld, in de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul. In de wijk Dongdaemun, om precies te zijn.  Heel indrukwekkend. En qua futurisme deed het gebouw me – uiteraard – denken aan de ideale locatie voor een Eindhovense designmuseum, het Evoluon.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: