Multimodale hotspot?

A. Ze zetten die dingen ook maar overal neer, die elektrische scooters. Zelfs op een vluchtheuvel bij de Mediamarkt in hartje Eindhoven. Het is werkelijk een gotspe, het zou verboden moeten worden. Je breekt nog eens je nek over die scooters.

B. Slim, zo’n multimodale hotspot vlakbij de Eindhovense Mediamarkt. Met de elektrische scooter naar het centrum, die parkeren bij de bushalte en dan op de bus naar weet-ik-veel-waar stappen. Beetje een anarchistische hotspot is het wel, maar vooruit: het is wel duurzaam vervoer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s