Spijker op de kop

Zelden ben ik het zo eens geweest met de voormalige Helmondse CDA-wethouder Frans Stienen als vandaag. Als voorzitter van Veilig Verkeer Helmond roept Frans in de krant op om eindelijk eens iets te gaan doen aan de steeds langer wordende dagelijkse files in zijn en mijn stad. En dan niet met verhullend taalgebruik en woorden als ‘smart’ en ‘innovatief’ maar simpelweg met concrete maatregelen om de doorstroming te bevorderen.

Het zou flauw zijn om daarbij aan te tekenen dat Frans zelf bijna tien jaar wethouder in Helmond is geweest en daarbij ook lange tijd verkeer in zijn portefeuille had. Dus dat doe ik dan ook maar niet. Nee, in plaats daarvan ondersteun ik zijn oproep van harte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s