Ondoordachte onzin

Er is sinds zondagochtend heel wat te doen over de uitspraken van minister Eric Wiebes van Economische Zaken op tv. Met een paar woorden serveerde deze minister alle zzp’ers van Nederland ongenadig hard af. Ze zijn inmiddels al zo vaak geciteerd dat ik ze niet nog een keer zal herhalen hier.

Het is niet de eerste keer dat VVD’er Wiebes zo ondoordacht uit de hoek komt. Hij deed al vaker stomme en kwetsende uitspraken, over de schade door aardbevingen in Groningen bijvoorbeeld. NRC-columnist Marcel van Roosmalen biedt de beste oplossing op de vraag wat te doen met Wiebes. Nee, niet kielhalen. In quarantaine zetten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s