Even wat anders tussendoor

Voor het geval u hem vanochtend in de krant niet goed gezien heeft: dit is het indrukwekkende entreegebouw van de Sensoji-tempel in Tokio in Japan. Normaal gesproken is het er hartstikke druk, maar door het Corona-virus is het ook daar momenteel uitgestorven.

Deze foto maakte ik drie jaar geleden, tijdens de meivakantie. Die brachten we door in Zuid-Korea, omdat onze zoon daar studeerde, en in Japan. Lang hebben we overwogen om hem nu ook op te gaan zoeken in Argentinië. Ampel beraad leverde als conclusie op dat we dat niet zouden doen. Komt goed uit nu, dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s