Virtueel rondlopen in het museum

Mooi om te zien, al die initiatieven die aan veel kanten van de grond komen nu we met z’n allen minimaal nog wel een paar weken aan huis gekluisterd zijn. Gestreamde live-concerten, bijvoorbeeld. Digitale koffie-afspraken en borrels via apps als Hangout, Skype en Houseparty. Acties om mensen die daarover niet beschikken van laptops en computers proberen te voorzien.

Ook leuk: virtueel door internationaal toonaangevende musea wandelen, zoals het Guggenheim in Bilbao (op de foto hierboven). Bij The Guardian, inderdaad een favoriete nieuwsbron op dit weblog, een mooi overzicht. Een bezigheid waar je je uren mee zoet kunt houden. Als je van kunst houdt, tenminste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s