Image

TV-helden

Ilja Gort, Van Kooten en De Bie, Geert Mak, Martin Koolhoven. Allemaal tv-makers die de afgelopen dagen op dit weblog voorbij kwamen. Allemaal in het kader van verveling op de bank verdrijven met tv-kijken.

In dit illustere rijtje mogen de Van Rossems niet ontbreken. Deze twee broers en hun zes net zijn erudiet, ontregelend en inspirerend als de mensen hierboven. In deze aflevering van hun programma zijn ze in Antwerpen. Een stad die hen bepaald niet meevalt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s