De zin van de dag

De zin van de dag is al van zaterdag maar te mooi om zo maar te laten passeren. Hij is ingezonden door mijn ED-collega Rob Schoonen, die een scherp oog heeft voor mooie citaten. Dit is em: We hebben de wereld gereduceerd tot de beleving van het individu.

Deze volzin komt uit de pen van Damiaan Denys, psycholoog en filosoof. In NRC liet hij zijn gedachten gaan over de effecten van de coronacrisis. Wil je weten wat hij er mee bedoelt? Lees dan hier zijn betoog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s