Breaking The Law

Nog zo’n mooie manier om de lockdown door te komen nu de concertzalen gesloten: muzikanten die vanuit huis concerten geven, en daar in gage-loze tijden geld mee verdienen door daar een virtuele ‘tip-box’ bij te plaatsen.

Zoals de Barnyard Stompers, outlaws uit het zuiden van de States die een paar jaar geleden (in 2013) nog eens een zeer onderhoudend optreden gaven in Lokaal42. Hier te zien op Facebook. Met een paar verrassende covers: zowel Jolene van Dolly Parton als Breaking The Law van Judas Priest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s