Er zit een chip in het virus?

De nieuwe intelligente lockdownweek – nummertje elf alweer – begon goed, vanochtend, toen ik in de krant las dat heel die coronacrisis eigenlijk gewoon maar flauwekul is. Bedacht door de elite om ons, het plebs, er onder te houden en uit te kunnen buiten.

Althans, dat denkt een heel klein clubje complotdenkers. Gelukkig maar dat die theorieën op basis van feiten in een handomdraai te weerleggen zijn. Maar ja, als dan vervolgens die feiten weer in twijfel worden getrokken omdat ze onderdeel zijn van datzelfde complot, dan schiet je daar nog niets mee op.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s