Flinterdun verweer

Dit is toch wel een heel flinterdun verweer van de Eindhovense wethouder Renate Richters: ik heb geen informatie achtergehouden, want we hebben het gedaan zoals we het altijd gedaan hebben.

Daar win je de oorlog niet mee, met zo’n argumentatie. Echt niet.

Mijn advies, vanaf de zijlijn en geheel gratis en voor niks: zeg gewoon dat je op die bewuste dinsdag inderdaad even had moet melden dat er een kritisch rapport onderweg was over een onderdeel van de zorgverlening in de stad.

Met andere woorden: Geef ruiterlijk toe dat het niet handig was wat je hebt gedaan. En dan ben je overal vanaf. Maar nu blijft de oppositie zagen aan de poten onder je stoel.

One thought on “Flinterdun verweer

  1. Inderdaad flinterdun antwoord. Ook een beetje een kinderachtig antwoord. Als je er een piepstemmetje bij bedenkt zie je zo een verongelijkt persoon voor je die net als een klein kind onder een leugen uit probeert te komen. De wethouder heeft vaker steken laten vallen en kan nu echt niet meer wegkomen door zeggen dat het niet handig was wat ze deed. Door deze misstap is haar positie zeer wankel. Wat ze doet en zegt ligt voortaan onder een vergrootglas.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s