Image

Nou moe…


Nooit geweten dat de stripfiguur Guust Flater van Franquin nog steeds zoveel fans heeft. Op Facebook is een grote en levendige groep met aanhangers te vinden van deze kantoorbediende (ouderwets beroep, trouwens).

In die Facebookgroep worden volop cartoons uitgewisseld. Een paar dagen geleden kwam ik deze tekening tegen. Eentje die goed past bij het gevoel als je je op maandagochtend na een weekje vakantie door een grote stapel e-mails heen hebt weten te worstelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s