Image

De andere kant van een nieuwtje

Mooi nieuws voor gedeputeerde Suzanne Otters, en voor de gemeente Son en Breugel. Maar aan goed nieuws zit vaak ook een andere kant. Zo ook in dit geval. Begin vorig jaar vertrok de toenmalige gedeputeerde Christophe van der Maat om staatssecretaris van Defensie te worden. Otters was zijn opvolger. Een jaar later vertrek ook zij nu, dus.

En dat heeft verstrekkende gevolgen voor de plannen die het provinciebestuur aan het maken is voor het verbeteren van de doorstroming op de autoweg N279 tussen Veghel, Helmond en Asten. Want nu moet voor de tweede keer in een jaar tijd een nieuwe bestuurder zich helemaal inwerken in dat vrij ingewikkelde dossier.

Al valt natuurlijk niet uit te sluiten dat VVD’er Otters na de aanstaande verkiezingen voor provinciale staten sowieso niet meer zijn teruggekeerd in het Bossche provinciehuis. Maar dan nog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s