Dusseldorf

Dagje aan het bijkomen van een swingende 50-jarige bruiloft, die van mijn ouders. Ze hebben een geweldige dag gehad, lieten ze vanochtend al vroeg weten. Nou, daar hebben we het ook allemaal voor gedaan.

En de hoofdpijn, die nemen we op de koop toe. Die hebben we vandaag in de tuin laten wegtrekken, toen we zaten te genieten van het zonnetje. Onvoorstelbaar dat we een paar dagen geleden nog in Dusseldorf in de kou, de wind en de regen door het havengebied sjokten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s