Nog maar een feestje

Vandaag nog maar eens een feestje gevierd: mijn vader werd tachtig – een zeer respectabele leeftijd. We vierden dat op een dag als deze uiteraard met een barbecue. Net als de rest van Nederland hebben we een paar uur flink zitten bakken in de achtertuin.

Na het dessert hebben mijn pa en ik een begin gemaakt met het op opdrinken van een fles Bruidstranen, een mierzoete likeur (25%) die mijn ouders afgelopen donderdag gekregen hebben bij gelegenheid van hun gouden bruiloft.

Tranen? Waar de naam van de likeur op slaat weet ik niet. Want die zijn er echt niet gevloeid. En zo slecht smaakte die likeur nou ook weer niet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s