Weblog

HANS VERMEEREN

C360_2015-05-31-15-06-31-430

Met de auto naar Schirmeck in de Franse Vogezen. Dan met de trein via Straatsburg naar Sarrebourg. Daar overnachten. De volgende dag met de taxi naar Gondrexange, en van daaruit zestig kilometers in tweeënhalve dag naar Schirmeck lopen. En onderweg ook nog met handen en voeten de Donon beklimmen, een berg van exact 1008 meter hoogte.

Gekkenwerk?

Nee hoor, onze manier om de GR5 te lopen, de internationale wandelroute Grande Randonnée 5, die ons van Pieterburen en de Pietersberg bij Maastricht via België, Luxemburg, oost-Frankrijk en zuidoost-Frankrijk uiteindelijk naar Nice voert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: