Weblog

HANS VERMEEREN

C360_2015-06-27-12-39-22-245-02

Afgelopen weekend maakten we een trip down memory lane met mijn ouders. Dat was een cadeautje vanwege hun 55-jarige bruiloft, eind mei. Met onze hele familie togen we in een gehuurd busje langs de plaatsen waar mijn ouders geboren en getogen zijn, waar ze gewoond hebben en waar wij – mijn zus en ik – met hen gewoond hebben: Helmond, Breda, Bergen op Zoom, Tholen en Lewedorp.

Het was een alleraardigste trip; gezellig uiteraard, zo met zijn allen. Maar het was vooral toch ook een duik terug in de tijd. Zo stond ik onder meer voor de deur van het huis waar ik van 1962 tot 1965 – de eerste drie jaren van mijn leven – gewoond heb, aan de Baronielaan in Breda.

En dat deed me meer dan ik van tevoren gedacht had: ik werd er zowaar een beetje sentimenteel van.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: