Weblog

HANS VERMEEREN

2015-12-27 16.26.22-2
Met de kerstverlichtingsgekte was het dit jaar wat minder dan de afgelopen jaren, dacht ik. Onder aanvoering van SBS6 moet Nederland jarenlang tijdens Kerst vanaf de maan te zien geweest zijn. Maar het lijkt wel of de klimaatneutraliteit en de duurzaamheid die veel mensen nastreven er voor gezorgd hebben dat het nu allemaal een paar tandjes minder gaat.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op die regel. Een daarvan trof ik gisteren aan in Zuid-Holland, in het dorpje Rozenburg. Ik raakte er (bijna) sprakeloos van. En niet alleen vanwege de verlichting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: