Majestueus

IMG_0735_1

Bij de supermarkt hier in de wijk stond ik donderdagmiddag even te kijken naar een zwaan die daar in de vijver dreef. Dreef inderdaad, want hij deed helemaal niets. Behalve een beetje dobberen en ietwat verwaand om zich heen kijken.

Een prachtig gezicht, want het blijven majestueuze vogels, die zwanen. Jammer genoeg had ik mijn handen vol boodschappen, zodat ik geen foto kon maken. Later thuis heb ik daarom van deze foto het stof afgeblazen. Ik maakte hem een aantal jaren geleden in Hongarije, bij het Balatonmeer. Ook een mooi plaatje. Nog steeds.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: