Tongelreep

2016-04-01 15.53.32-1

Golfslagbad de Tongelreep in Eindhoven gaat dicht, begin september zoals het er nu naar uitziet. Ben bezig met een verhaal waarin bezoekers van het zwembad herinneringen ophalen aan dit bad: bij veel mensen roept de Tongelreep warme gevoelens op. Zoals bij Veronique en Anton uit Tilburg, om wel heel bijzondere redenen. Voor het verhaal in de krant poseerden zij vrijdagmiddag voor de lens van fotograaf Jurriaan Balke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: