Crossroads van start

In De Bunker in Valkenswaard is donderdagmiddag het provinciale project Crossroads officieel van start gegaan. Met dit project wordt in 2019 herdacht dat het dan 75 jaar geleden is dat Zuid-Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetter. Doel van het project is 75 bijzondere persoonlijke oorlogsverhalen te verzamelen en vast te leggen. Het rode kruis op de foto is vanaf nu het officiële symbool van het project.  Op de foto links de Brabantse gedeputeerde Henri Swinkels  en rechts programmadirecteur Femke Klein. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: