Weblog

HANS VERMEEREN

Vandaag sprak ik uitgebreid met Remco van Dooren voor een verhaal in de krant. Remco is voorzitter van de Dorpsraad Acht. Hij staat bovendien op de tweede plek op de kandidatenlijst van het CDA in Eindhoven bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Ik had met Remco afgesproken in het café van Natlab aan de Kastanjelaan. Een lastige plek voor de fotograaf van de krant om een goeie foto te maken, mopperde René. Maar hij zou René niet zijn geweest als ie niet geprobeerd had daar het beste van te maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: