Stadsvernieuwing

Een ietwat versleten uitdrukking is het eigenlijk, stadsvernieuwing. Maar de term sluit niettemin heel goed aan bij wat we eerder deze week tot tijdens onze shortbreak tot onze verrassing aantroffen in Liverpool: een stadscentrum dat volledig vernieuwd is.

Met een groot, speels opgezet winkelgebied van verschillende bouwlagen en terrassen en een breed winkelaanbond. En met voormalige pakhuizen rondom een haven – het Albert Dock – die nu onderdak bieden aan hotels, cafés, restaurants en musea. Indrukwekkend, zeer indrukwekkend.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s