Pauzestand

“Zat je in de pauzestand?”, vroeg fotograaf René Manders toen hij me confronteerde met de foto die hij ongemerkt van me gemaakt had vanmiddag. Nou, nee: ik was bezig achtereenvolgens Ernest Maas (BBL Eindhoven), Kay Sachse (GroenLinks), Jos Boetzkes (PvdA Helmond), Angeline Nagel-Maas (CDA Someren) en Seyit Yeyden (PvdA Helmond) telefonisch het hemd van het lijf te vragen voor een verhaal in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

In een ontspannen houding, dat wel ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s