Knockout

Van verschillende kanten hoorde ik dat het optreden van David Byrne tijdens Down The Rabbit Hole in Beuningen een paar weken geleden werkelijk een fantastisch concert was. Vorige week daarom maar eens wat beelden opgezocht van dat optreden.

En inderdaad, in een woord geweldig: de muziek, de show, de bezetting (een stuk of acht drummers), de choreografie, het plezier dat de band heeft op podium. En, niet in de laatste plaats, wat heeft-ie toch een geweldige songs geschreven.

Zoals dit nummer, Slippery People, in een veel minder manische uitvoering dan in zijn tijd met de Talking Heads. Misschien nog wel beter, zelfs. O ja: deze beelden komen uit Chili. En het hele concert staat hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: