De kijk van Koolhoven

Fusion Studio TIFF FileDeze week de eerste twee afleveringen van het tv-programma De kijk van Koolhoven teruggekeken. Zeer interessant, en bovenal zeer aanstekelijke televisie waarin regisseur Martin Koolhoven vertelt over films, filmgenres en  filmsterren. En dan niet over hoogdravend art-gedoe, maar over films die u en ik en iedereen wel tof vinden. Leuk en leerzaam. En hier te vinden: https://www.npostart.nl/VPWON_1282506

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s