Nog even over Ryanair…

Donderdag een groot deel van de dag in de rechtbank gezeten. Bij het kort geding tussen een aantal piloten en hun werkgever, Ryanair. Hierboven het nieuws van die zitting kort samen gevat. Schokkend om te horen hoe deze werkgever zijn personeel behandelt. Mensen die soms al twaalf tot vijftien jaar in dienst zijn, worden rücksichtslos aan de kant geschoven. En dat allemaal ten gunste van winstmaximalisatie, zo geven deze Ieren zelf zonder blikken of blozen toe.

2 thoughts on “Nog even over Ryanair…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s