One thought on “#goodmorning

 1. Good Morning Hans,

  Ik vraag even je aandacht voor het volgende,
  Het is niet mijn gewoonte om gelijk mensen aan te klampen voor hulp.

  Ik val maar meteen met de deur in huis,
  ik heb uw hulp nodig…..om kerst een bijzondere kerst te kunnen maken, voor 8 personen.

  ik bedacht me, dat het zo leuk zou zijn in het kader van eenzaamheid en armoede…,
  Deze kerst bijzonder te maken……,

  Ik hoop dat u mijn vraag hartelijk ontvangt, tenslotte bent u met uw pen machtiger als ik…..

  Wat zou nou mooier zijn met kerst als dat wat ik impulsief heb bedacht bedacht had met een beetje hulp kan realiseren.
  Ik vraag graag even uw aandacht voor het volgende:

  Kerst 2018!

  Ik, Mirande van Reenen, heb me dit jaar opgegeven om mee te doen aan “Thony Ontspanningsmassages on Tour Kerst 2018”.

  Thony gaat de kerst doorbrengen bij iemand buiten zijn eigen provincie en bij iemand waar hij nog nooit thuisgeweest is. Hij neemt zijn massagetafel mee, waardoor er tijdens zijn verblijf gratis gebruik gemaakt kan worden van zijn massagekunsten.

  Doel? Mooie verhalen, bijzondere ontmoetingen en het unieke uit een mens naar boven halen. Dit alles vlogt Thony en komt op zijn Facebook pagina “Thony Kraamer”.

  Nu wilde ik hierop inspelen door op Eerste Kerstdag mijn huis open te stellen voor mensen die alleen zijn of weinig te besteden hebben.

  Aan mijn tafel heb ik ruimte voor 8 extra personen. Deze mensen wil ik een heerlijk diner aanbieden, maar vooral een prachtige, gezellige kerstdag met veel liefde en aandacht. Deze mensen kunnen ook gebruik maken van het aanbod van Thony om heerlijk gemasseerd te worden.

  Centraal staat: verbinden!

  Nu moet ik zelf ook van een klein bedrag per maand rondkomen en heb ik helaas niet zelf de financiële middelen om dit alles te bekostigen. Daarom ben ik opzoek naar mensen die dit idee ook in hun hart willen sluiten en financieel wat willen bijdragen.

  Hartverwarmende Groetjes,

  Fijne dag , heb het goed

  Mirande

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s