Image

Repareren? Heroverwegen!

Het zag er al langer naar uit dat de Raad van State in Den Haag de gemeente Eindhoven een flinke tik op de vingers zou geven vanwege de manier waarop het gemeentebestuur de Stichting Cultuur Eindhoven (SCE) vorm heeft gegeven.

Die tik is er nu gekomen. En het antwoord daarop van het gemeentebestuur is dat het de zaak juridisch gaat repareren. Terwijl de Raad van State de stad juist oproept tot een politieke heroverweging. Lees hier meer daarover.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s