Image

Dit is een scooter

Als je heel goed kijkt en een beetje fantasie hebt, dan zie je dat dit een scooter is. Tenminste, als je alle onderdelen die tegen de spiegel van dit café geplakt zijn weer in elkaar zet. En als dat nog mogelijk is, wat me sterk lijkt.

We kwamen deze scooter – een Vespa, als ik het goed gezien heb – onlangs tegen toen we in Parijs waren en onderweg van Montparnasse naar het centrum een kop koffie dronken. Een leuk idee, deze zeer aparte vorm van Italiaanse design.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s