Eindhovense zelfspot

Hij viel zaterdagavond tegen acht uur hier binnen, de tweede Eindhoven 365-film over deze stad. En net als vorig jaar moest ik er ook nu af en toe erg om lachen. Grappig hoor, die humor en zelfspot. En vooral Klaas Dijkhoff natuurlijk, die zichzelf op de hak neemt c.q. laat nemen.

Leuk ook dat er ergens halverwege een fotowand opduikt, met als ik in de gauwigheid goed gezien heb alleen maar portretten van de huidige Eindhovense burgemeester, waarmee verwezen wordt naar zijn fotorijk jaarverslag. Over zelfspot gesproken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s