Mooie vormen van brutalisme

Smaken verschillen. Gelukkig maar ook. Zoals ook de meningen over deze stroming in de architectuur verschillen. De een vindt het gruwelijk lelijk, het brutalisme. De ander ziet er juist de schoonheid van in.

Zelf neig ik steeds vaker naar het laatste oordeel. Onder het mom van dat je er naar moet leren kijken. Maar of ik in een van deze gebouwen – op een rijtje gezet door de website Atlas Obscura – zou willen wonen, dat is weer een heel andere vraag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s