Image

Lockdown-tijdverdrijf

Een aardig tijdverdrijf tijdens de intelligente lockdown: bij The Guardian volgen welke nummers er in de Engelse top 100 allertijden staan. Ze zijn daar pas bij nummer 81, dus we hebben nog wel even te gaan. Hier te vinden: The 100 greatest UK No 1s: 100-81

Verrassend nummer in die lijst, dat ik helemaal vergeten was en dat nog dateert uit de tijd dat Ad Visser en Penny de Jager wekelijks in Toppop te zien waren: Mouldy Old Dough van Lieutenant Pigeon. Het staat nota bene schouder aan schouder met een van mijn all-time favorites: Double Barrel van Dave (Barker) & Ansel Collins:

One thought on “Lockdown-tijdverdrijf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s