Van Harlem Nocturne naar Bob Ross

Een klassieker, deze elpee van The Lounge Lizards, uit 1981. Ik dacht er aan toen ik dit weekend een interview las met deze man: John Lurie, oprichter van de band. Hij geeft nu á la Bob Ross op tv een cursus schilderen, zo blijkt.

BTW: Een van de nummers op deze elpee, een cover van de evergreen Harlem Nocturne, heb ik in de jaren dat ik plaatjes draaide in Lokaal42 vrij consequent gebruikt als openingstune. En het is ook een mooi liedje om een nieuwe lockdownthuiswerkweek mee te beginnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s