Image

Een driedelig pak uit Jamaica

Klassieker, dit nummer van de Jamaicaan Trinity. Ik moest er aan denken toen ik deze week zijn overlijdensbericht las, een een-kolommertje in een muziektijdschrift. Het nummer ‘Three Piece Suite’ is – zoals dat in Jamaica meestal het geval is – een van de vele uitvoeringen van een- en dezelfde instrumentale track en is van de hand van producer Joe Gibbs, een topper in die tijd. De bekendste uitvoering van die track heb ik er hieronder ook maar even aangeplakt. Zodat het een vrolijke zondag kan worden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s